Transportering och ponnytävlingar

Oj oj, nu är det fullt upp! Istället för valborgsmässofirande i går så  blev det sängen ganska tidigt! Hann dock käka lite god mat innan vi slocknade! =)

Körde Regina till Bonäs igår och trots att hon alltid varit jättesnäll att lasta tidigare (har lastat henne själv jämt) så hade hon förra gångens lastning kvar i bakhuvudet för så fort hon såg transporten så lade hon huvudet på sned och tvärstannade! Ston!! Som tur var så fick vi lite hjälp så efter en relativt kort stund så gick hon faktiskt in! Väl i Bonäs var hon riktigt på hugget! Tror att hon var glad över att vara tillbaka där igen! Släppte ut henne en stund i hagen tillsammans med syrran Reggie och dottern Silvia och vad de visade upp sig!! De showade hej vilt och var så snygga så i kvällsolen! Synd att jag inte hade kameran på plats!

Idag har jag varit funktionär på ridklubbens ponnyhopptävlingar. Har suttit i domartornet från klockan halv 9 till ca. 19, heldag med andra ord! Men det är roligt att man kan hjälpa till! Kommer även att sitta där under en klass i morgon. Man blir verkligen imponerad av tjejerna med sina ponnier, de är så duktiga och tuffa framför allt!

Det är även roligt att se hur ridklubben förvandlas under sådana stora tävlingar.


Såhär ser till exempel ridhuset ut för tillfället. Mobila boxar i långa rader...



Alla uteboxar är dessutom fulla (plus alla uteboxar som finns på baksidan av ridhuset, alla boxar i ridskolestallet samt en massa boxar i gårdar runt om i Mora).



Det har varit strålande väder hela dagen!

Nu ska jag käka, sen blir det att vila upp sig inför de kommande dagarnas bravader. På söndag åker vi dessutom till Norrköping med Regina och Reggie som ska till tandläkaren. Många mil men vill man ha bra hjälp så är det inte så mycket annat man kan göra...

Hoppas att ni har haft en trevlig Valborg och ha en fortsatt trevlig helg!!

Kommentarer
Postat av: Marit

Oj vad kul med så mycket ponnyer!



Lycka till hos hästtandläkaren! Så sant, ibland är det verkligen bra att åka lite extra mil för att få bra hjälp!



Fortsatt trevlig helg!

2009-05-01 @ 22:30:08
URL: http://dressyrwelsh.zoomin.se
Postat av: Aramis

Ooj vilken jättetävling :) Så kul! Roligt se hur det ser ut :) Hoppas du haft en härlig dag! Ha en fortsatt skön helg! Kram

2009-05-02 @ 16:49:06
URL: http://aramise.bloggagratis.se
Postat av: Victoria

Visst är det häftigt att "våran lilla" klubb förvandlas till en första klassig tävlings arena!! Jag förstår att ni trivs i Bonäs ser så himla fint ut=)

2009-05-04 @ 16:51:49
URL: http://viccis.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0