God Jul!

Vill bara önska er som fortfarande kikar in här ibland en riktigt GOD JUL!!

Och om ni undrar, ingen bebis än...


Trollpär
Foto: Jag


Sista rycket!

Nu får jag snart lov att ge upp! Det har gått jättebra att ta hand om Silvia och att ha pass i stallet hittills men nu börjar jag känna att jag nog borde varva ner lite... Det går fortfarande bra att fixa med allt men det blir tyngre och tyngre och det går långsammare och långsammare... =) Så från och med nästa vecka (jag har då 3 veckor kvar till beräknad förlossning) lämnar jag över till mina "stand-in". Har någon dag jag ska till stallet nästa vecka också men i det stora hela kommer jag att vara hästledig. Får väl se hur det går... Examensarbetet är snart klart och sen ingen häst att pyssla med... Vad ska jag göra på dagarna?? Vem vet, kanske bebis kommer då när den känner att jag är redo! =)

Idag har jag i alla fall varit i stallet och mockat, packat hö och pysslat med Silvia. Hon är så otroligt tacksam att hålla på med! Hon gnäggade när jag kom och när jag pysslade med henne i stallgången stod hon bara och njöt!

Fortfarande ganska liten och gänglig men det tar sig så sakteliga... Hon är i alla fall grymt söt med ett väldigt fint huvud!

Ni får väl kika in här lite då och då om ni vill veta när bebis kommit! Lovar att skriva ett inlägg och berätta! =)

Sen får vi se när jag åter sitter uppe på hästryggen! =)



RSS 2.0