Senaste nytt!

Tro vad som har hänt sen senast jag skrev? Silvia har fått några fler pass, bland annat har hon varit i ridhus och blivit longerad och så har hon blivit tömkörd i skogen. Det absolut roligaste är det sistnämnda. Hon älskar att få komma ut i skogen och jag tycker att hon är duktig i tömmarna. Hon kan stanna, komma igång och svänga utan problem! Har också travat lite (men jag orkar inte springa så långt) och det har också gått bra, hon har sett så fin ut i traven från min plats bakom henne på backen! Jättekul! Det har också varit lite mer hängning på henne och det har också gått bra.

Som jag sagt förut så är det lite svårt att veta vad hon "borde" kunna nu, men med tanke på det aktuella läget är jag ganska nöjd med det som vi hunnit med hittills! Sedan kommer (förhoppningsvis) den "riktiga" inridningen ske i vår. Vad spännande det ska bli första gången jag sitter däruppe!!

Annars växer magen och mår bra! Packa hö är det som börjar ta emot mest, annars fungerar de flesta stallsysslor bra fortfarande! Måste säga att jag har haft tur som mått så bra vilket gjort att jag haft möjlighet att hålla på med hästarna hela tiden! Det har visserligen inte blivit någon ridning på slutet men det hade nog fungerat fortfarande om än i begränsad omfattning. Förhoppningsvis kan jag även fortsätta ett tag till med alla stallsysslor. Den stora dagen börjar dock närma sig med stormsteg, nu är det snart bara två månader kvar!!

Hoppas att allt är bra med er kära läsare också, ni som fortfarande hänger med mig trots att det är långt mellan uppdateringarna!


Silvia


En till uppdatering!

Egentligen har jag inte så mycket att skriva,  har inte hänt så mycket sen senast! Men det är fortfarande ett gäng som är in här och kikar regelbundet så tänkte uppdatera lite ändå!

Silvia har tagit det ganska lugnt sedan förra inlägget. Lite pyssel har vi väl hunnit med och ett löshoppningspass som gick bra kan också bockas av. Men annars ganska lugnt då jag har hur mycket som helst att göra i skolan för tillfället och har svårt att hinna med innan det är mörkt ute, iaf på veckorna! Usch, mörkret kryper sig verkligen på nu, tidigare och tidigare... Snart tror jag ändå att det ska lugna ner sig i skolan så lite mer arbete med Silvia ska jag nog hinna med innan vintern!

Annars tror jag inte att det gör något att hon har tagit det lugnt. Hon går i en stooor hage hela dagarna med två kompisar som hon kan busa med! Sedan växer hon även så det knakar, rumpan har dragit iväg en bra bit! Nu är den träningen som jag gör med henne inte så "ansträngande" utan det är mer huvudet som får jobba (möjligtvis att löshoppningen är mer actionfylld). Men ändå...

Det enda är väl att när jag håller på med henne är hon sååå nöjd! Hon älskar verkligen att få uppmärksamhet och att vara i centrum! Måste säga att jag tycker om henne mer och mer för varje dag och jag önskar att det kommer fungera bra med bebis och unghäst så att jag kan behålla henne! Det är såklart min förhoppning! Sedan önskar jag även att hon kommer att passa som dressyrhäst, men det får tiden utvisa. Hyggligt bra dressyrstam har hon i vilket fall!

Haha, rensade bland lite papper för ett tag sedan och hittade då det här tidningsurklippet! Det handlar om distriktsträningarna för Rasmus Bondergaard. Känns kul att vi hade en ordinarie plats där! Det var riktigt bra träningar och jag kommer ihåg att just denna träningen var speciellt lyckad för mig och Mirre!

Längtar (!!!) tills jag åter sitter på en häst som jag kan träna och tävla för fullt på!!  

RSS 2.0