Formcheck

Ni som läst mitt förra inlägg vet att jag hade en tävling på g. Det visade sig att jag kom med i båda klasserna men strax efter det beskedet kom ett annat: tävlingen inställd på grund av smitta. Tråkigt men det är sådant som händer, nu laddar vi inför nästa tävling istället!

Idag checkade vi formen då det var Göranträning. Det visade sig att formen var riktigt bra! Fick så mycket beröm och det är såklart alltid roligt! W kändes riktigt fin och det mesta vi tränade på bara flöt på: öppnor, slutor, skänkelvikningar, mellantrav och förvänd. Bakdelsvändningarna kan slipas på även om de var ok och bytena blev något före hjälpen, i vilket fall tills vi fick börja göra dem på volt, från förvänd. Då satt de som de skulle! Fick tipset att träna dem så ett tag framöver för att befästa dem ordentligt, blir lättare med förberedelsen inför själva bytet på det viset.

Frågade om valet av klasser och det var godkänt! Dock tyckte han att det inte var någon nackdel att det dröjer någon vecka extra innan det är tävlingsdags, då hinner vi träna lite till och förhoppningsvis befästa vissa saker. Hoppas på det!

Nu har vi nya mål! MsvC:1 och MsvC:2 i Rättvik 8 april! Hoppas att formen håller i sig (och kanske förbättras ytterligare?) tills dess!


Kommentarer
Postat av: Sari

Fin blogg med fina bilder :) Kolla gärna in våran häst-blogg och kanske slänga in en kommentar! :D

2012-03-18 @ 06:58:29
URL: http://tnmryttare.devote.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0