Det drar ihop sig...

Nu är nästa tävling inte många dagar bort! Ska bli kul att komma ut igen på tävlingsbanan! Kan bara hoppas att W kommer att kännas i närheten av så fin som hon kändes igår. Wow, vilket tryck hon hade samtidigt som hon låg väldigt fint i handen! Låg även fint i båda förvända galopperna och gjorde några riktigt fina skänkelvikningar! Det svåra är att komma bra in i dem men när vi väl lyckas med början så flyter hon på väldigt fint! Ett riktigt pepp-pass var det, jag blev så taggad att träna vidare och som sagt, W kändes också taggad! Kul!

Idag blev det en härlig uteritt tillsammans med Tin på sin nya stjärna! Hade barnpassning under ridturen av Tins snälla mamma - snacka om lyx! Tyra verkar trivas väldigt bra på gården. Hon älskar djur så vad kan vara bättre än att hänga på en gård med en massa hästar, hundar, höns och katt??


Min lilla (som börjar bli stor) skrotunge! <3 Jättekul att hon gillar att följa med sin mamma till stallet och att hon verkar älska hästarna!


Kommentarer
Postat av: vicky

hoppas det går bra på tävlingen!

2011-08-07 @ 17:23:14
Postat av: Emma

Håller tummarna för att det går bra på tävlingen. Vad kul att Tyra tycker om hästarna, du blir nog ponnymamma sen ska du se. ;) Vilka coola stövlar hon har på sig- hihi. :D



Kram kram

2011-08-08 @ 09:10:02
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: Marit

Vad roligt att ni kommer till Malung!!! Vi ses! kram

2011-08-09 @ 19:33:45
URL: http://dressyrwelsh.zoomin.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0