Tömkörningspass

Ännu ett stallpass har nu avverkats. Denna gång följde Tyra och hennes pappa med! Det blev ett tömkörningspass med Silvia och Tyra och pappa hängde på med vagnen. Det gick jättebra så nu vet jag att det nog går att få till liknande pass flera gånger, bara att se till att ha en vagnkörare med!

Silvia hade inte glömt bort det hon lärt sig som tur var! Hon var lite konfunderad de första stegen att jag skulle gå bakom henne istället för bredvid. Men snabbt förstod att det var så det skulle vara och både bromsen, gasen och styrförmågan fanns kvar! Och att vagnen förföljde henne brydde hon sig inte om! Duktig tjej! Tror att hon är lite glad att matte är tillbaka och pysslar med henne... Hon har då varit så snäll och samarbetsvillig de gångerna jag varit där nu!

Det känns kul att komma igång lite igen! Det blir dock lite mer arbete från backen innan jag hoppar upp på henne. Ska nog inte börja rida riktigt än hur som helst, har ju inte ens gått två veckor sedan förlossningen. Men kul att vara på G iaf!


(Ska försöka bli lite bättre på att svara på kommentarer igen. Gör det bland kommentarerna...)

Kommentarer
Postat av: vicky

snäll och lydig pappa, det gillar vi!

2010-01-19 @ 20:52:54
Postat av: Marit

Vad roligt att du kommit igång igen! Blir ju perfekt med lite arbete från backen en period nu och sedan lite ridning.Kul att tömköra sådär i skogen... Roligt oxå att Tyra och pappa följde med, bra social träning för lilla Silvia med en barnvagn mm. Kram kram!!

2010-01-20 @ 11:46:19
URL: http://dressyrwelsh.zoomin.se
Postat av: Maria

Vad fint du gjort i hörummet & sadelkammaren! Kanon! Trevlig helg!

2010-01-22 @ 16:48:50
URL: http://lillymia.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vicky: Jajjamen! Han är en pärla! =)



Marit: Det känns verkligen jättekul att vara igång lite igen! Hoppas att mitt upplägg kommer att fungera så att inridningen går smidigt sen! Håll tummarna! =) Kram kram



Maria: Tack! Det gick av bara farten! Trevlig helg! =) Kram

2010-01-22 @ 17:40:35
Postat av: Aramis

Vad härligt att det funkar så fint allting :) Kramar

2010-01-27 @ 15:32:19
URL: http://aramise.bloggagratis.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0