Han blev tvåa!

Ett litet inlägg till bara, sen får jag nog ta en liten paus så att ni hinner läsa allt!! Haha! Vissa dagar ligger man i  här på bloggen!

Måste ju bara berätta att Jajje kom tvåa idag på V65 efter ett riktigt bra genomfört lopp, tydligen! Tror det visas på tv kl. 21.30 på Tv4 plus om ni vill se!

Grattis Åsa och Jajje!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Sv: Det känns jätte skönt, nu vet jag att jag fixar det här! :)

GRATTIS Jajje, vad han är duktig!!! Stoffe måste vara stolt nu kan jag tänka mig ;)

Tycker att du ska ta det väldigt lugnt med Regina med tanke på hur hon är. Arbete från marken låter som en bra idé. Det är ju inte din häst, så riskera inget! Var inte den där tjejen som provred henne intresserad utav att ta henne eller...? Hoppas att det löser sig. Hade jag bott hemma hade jag gärna hjälp till!



Kram

2009-06-23 @ 22:51:54
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: iana

Jihooo! Grattis!!

2009-06-24 @ 07:24:48
URL: http://snostjerna.blogg.se/
Postat av: Aramis

Nej men GRATTIS :o) Kram kram

2009-06-24 @ 10:00:30
URL: http://aramise.bloggagratis.se
Postat av: Jessica

Emma: Ja, visst är han stolt! Han förstår nog inte vilket flyt han har som får äga en sådan kanonhäst! Regina brukar ju inte slänga av mig så det är nog lugnt... Men jag blir ändå lite nojjig ibland... =) Får se hur det löser sig med henne, inget är klart än. Kramar!



Iana o Aramis: Tack för grattishälsningarna!!! =)

2009-06-24 @ 20:32:16
Postat av: Emma

Haha! Blir jag med barn flyr han nog ännu längre bort än Svalbard, då snackar vi nog nordpolen typ ;)

Ähh, jag ser till att palla sommaren, vi har redan gjort upp dealen innan att det blir att åka hem om jag inte trivs. Det skulle vara en rolig grej för oss båda. Nu är det en rolig grej för honom typ...

Japp, vi slängde ut sådana som det står "bye bye" på när vi passerade gränsen- hihi...



Kram

2009-06-24 @ 21:31:30
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: vicky

Grattis igen! Ibland när ngn berättar om att dom ska ha barn blir man nästan rädd................och ibland blir man så glad att man nästan börjar gråta......i erat fall är det det sista! Och man får vara rädd och nojjig ibland......jag ramlade av Carismo i terrängen när jag var i vecka 5 och blev riktigt rädd......men man känner ju själv vad man klarar. Gick bra för Nina förutom vänster galopp som han plötsligt inte kunde! Ibland är dom bra konstiga!

2009-06-24 @ 21:38:43
Postat av: Jessica

Vicky: Vad glad jag blir att du blev glad!!! =) Nu börjar nästan jag att gråta! Nej, usch, ramla av låter inte roligt - det får jag nog låta bli!! Tyckte att han såg fin ut i traven det lilla jag såg! Men lustigt att de kan "glömma bort" hur man gör vissa saker ibland när det inte passar... Regina hade glömt ALLT hon lärt sig tror jag!! Kram



Emma: Haha, det var tider det! Självklart ska det vara roligt för båda!!! Kramar

2009-06-25 @ 10:39:45

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0