Uteritt och hundpussar

Jag älskar att rida ut i skogen men på grund av att vi är på "bootcamp" nu på ridklubben så har det inte blivit så jättemycket av den varan på sista tiden. Måste ju passa på att få ordning på kusen medan vi har en ridbana inom räckhåll. Något som verkar fungera bra med tanke på resultatet, men som kanske blir lite tråkigt i längden. Målet är såklart att kunna jobba Regina på ett bra sätt även ute i skogen.

Idag blev det dock en uteritt! Vi red en väg som vi aldrig ridit förut vilket betydde att många monster gömde sig bakom träden! Men hon var ändå väldigt kontaktbar och trevlig, även om hon var lite spänd. Jag kan lova att hon även hade en sådan här under varje hov:


Kan inte klaga på att hon saknar schwung i alla fall!!

Efter ridturen fick hon även hälsa på en väldigt trevlig hund som till och med gav henne en puss på mulen. Hon såg så häpen ut!! Haha, hon var sååå söt! Försökte fånga det på bild men tyvärr så hade hunden blivit så uppspelt vid det laget som jag fick fram kameran så det var svårt att föreviga det. Den suddiga fläcken i nedre högra hörnet är alltså hunden... =)


Hoppas att ni alla får en bra dag idag! Själv ska jag fortsätta dagen med plugg, hälsa på en kompis som fyller år samt åka och löshoppa Silvia. =)

Kommentarer
Postat av: sofi

Alltid skönt att komma ut och rida i skogen. Vilken fin häst du verkar ha.

2009-04-29 @ 19:22:24
URL: http://blogg.ystadsallehanda.se/hastbloggen
Postat av: Jennie

Dom e så söta och goa när dom blir så där härligt förvånade...ha ha:P

Kramisar

2009-04-29 @ 20:16:50
URL: http://jennieleee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Suddiga hundar är söta de med. Kul med en häst med schwung!

2009-04-29 @ 23:02:43
URL: http://www.nissebus.bloggagratis.se
Postat av: Aramis

Hon är ju bara för söööööt den där Regina! Har du ingen liten filmsnutt snart :) Är så nyfiken på henne :) Ha en härlig Valborg :) Kramar i massor

2009-04-30 @ 23:11:33
URL: http://aramise.bloggagratis.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0