Hästlös

Wadesch är nu såld och det är ett faktum att jag är helt hästlös. Jag har inte ens varit i stallet sedan hon åkte. Konstigt.

Vissa fördelar finns det såklart med att vara hästlös; inga måsten, tid till annat, man har en slags frihet som inte finns när man har häst. MEN jag är ju egentligen en hästtjej och då väger såklart de positiva sakerna med att ha häst över så nu när jag är hästlös saknar jag det otroligt mycket! Jag saknar hästar i allmänhet men Wadesch i synnerhet... <3

Någonstans i mitt inre har jag tagit ett beslut om att nästa häst jag tränar ska jag äga själv. Vi får se om det blir så, jag hoppas på det! Förhoppningsvis blir det inom en snar framtid för jag vet inte hur länge jag klarar av att vara ifrån hästar!

Har fått ett erbjudande gällande en fin häst som är till salu, borde åtminstone åka och kolla på henne (blir isf ett återseende) innan det är för sent! Får se hur det blir, finns några frågetecken men lite sugen är jag allt!

Annars får ni gärna komma med tips om ni råkar ramla över någon fin häst (3-4 år helst), med potential men med ett bra pris! ;) Kan garantera ett bra hem och bra träning!

Nu dags för frukost! När man är hästlös kan man vara lite spontan så vi åkte hela långa vägen (hihi) till Siljans strand där vi spenderar tiden i en mysig stuga! Härligt!


RSS 2.0