Hon känns bra nu!

Efter en god och rejäl frukost åkte jag till stallet i morse. Tog in Regina från hagen men lät henne stå inne en stund och vila i boxen innan jag gjorde iordning henne. De står ute dygnet runt fortfarande så man vill ju att de ska få ta igen sig lite innan man ger sig iväg på en ridtur. Blev en lugn runda idag, skritt och trav. Hon kändes fin!! Faktiskt så har hon skött sig riktigt bra hela veckan och idag fick jag en glimt av den där superhärliga Regina! Tror hon trivs bra med att gå ute jämt men till nästa vecka är det ändå tillbaka till gamla rutiner... Visserligen kommer de stå ute längre nu än vad de gör under vinterhalvåret. Men nätterna ska de få sova inne, det blir nog skönt för dem!


Mmm, god frukost!! Hallonen var underbart goda!

Vilken häst!

Följande klipp hittade jag som länk på Emelie Brolins blogg. Snacka om rörlig häst!!! Titta och njut!!


Edward GalMoorlands Totilas
.

Ett dressyrpass!

Idag blev det ett dressyrpass på Regina. Ett mycket efterlängtat sådant! Använde en av hagarna som ridbana, fungerade perfekt nu när det inte regnat på några dagar. Nu red jag varken länge eller speciellt hårt då hon inte är fullt igång än. Men det blev i alla fall lite arbete i alla tre gångarterna. Det verkar som att vilan har gjort henne gott för hon jobbade på bra, i en bra form, största delen av passet. Det var bara en stund efter galoppen, i traven, som hon blev lite väl het, men det ordnade upp sig efter ett gäng med halvhalter och lite serpentiner och jag kunde avsluta nöjd och belåten. Själva galoppen kändes också helt ok! Haha, möjligtvis att hon var liiite okoncentrerad då jag skrittade fram... Gnäggade hela tiden efter de andra hästarna och varje gång var det någon som svarade vilket triggade igång ännu en serie gnäggningar och sådär höll det på ett tag! Men när hon väl fick lov att börja jobba så upphörde detta...

När jag väl kommer igång så är det lätt att det blir lite väl intensivt så därför har jag beslutat om vila i morgon. Vill inte starta för hårt och nu gäller det inte bara Regina. Känns som att jag också kanske borde ta det lite lugnt emellanåt, speciellt med tanke på det läget jag är i... Men att rida de här dagarna har fungerat utmärkt och det har varit jätteroligt! Så ett tag till ska jag försöka att hålla igång!!




Det svenska Nations Cup-laget
Överst: Tinne Wilhelmson-SilfvenSolos Carex mitt i en bytesserie.
Mitten: Minna TeldeDon Charly i en ökad trav.
Nederst: Patrik KittelScandic, även här ökad trav.

Haha, min sambo (som faktiskt stod ut med en hel dag med dressyr nere i Falsterbo) fällde kommentaren att han nu skulle ha lite svårt att kolla på mina träningar framöver. Han menade helt enkelt att dessa hästar/ryttare spelade i en helt annan division (för att använda fotbollstermer) än jag och Regina . Självklart hade han glimten i ögat när han sa detta men jag kan förstå vad han menade, det finns verkligen ruskigt fina hästar och duktiga ryttare därute!! Där ligger man i lä!

Ännu ett ridpass!

Idag har jag återigen varit ute på en ridtur med Regina! Idag blev det en skritt och travrunda och hon skötte sig strålande! Känns riktigt roligt att komma igång och det verkar som att Regina tycker likadant. Idag gick hon med öronen spetsade hela ridturen! Måste även säga att huvan som jag köpte i Falsterbo fungerade galant! Igår glömde jag att ta med den till stallet och då gick Regina och ruskade på huvudet då och då när det blev för mycket småflugor. Men idag när hon hade huvan på var hon inte besvärad alls!! Haha, nu kanske jag är den sista ryttaren i hästsverige som har förstått nyttan av att ha en huva under ridning. Men bättre sent än aldrig!! =)


Systrarna Regina och Reggie på väg in från sommarhagen. Reggies matte Sara leder dem.


Regina i sin nya huva! Hon ser ju ut som en hopphäst!


Mirre, Regina och Reggie åter ute i sommarhagen där de stortrivs!

Haha, måste bara berätta att Regina är störtkär i Mirre! Efter att de fått stå inne en stund i boxarna för att vila och jag tar ut Regina i stallgången så gnäggar Regina åt Mirre. Varje gång!! Fastän de nyligen stått bredvid varandra ute i hagen (kan även påpekas att de endast har en box emellan sig i stallet). Och varje gång vi kommer tillbaka från ridturen så gnäggar hon åt honom! En dov, djup gnäggning... =)

Fler bilder från Falsterbo och film på Briar!

Jan Brink visar upp Björsells Briar som tackar för sig efter en fantastisk tävlingskarriär!





Bilder från framridningen.



Ridtur på Regina och datorhaveri...

Idag har jag ridit på Regina!! Det blev bara en skrittrunda men det var så härligt att sitta på henne igen!! Hon var hur lugn och sansad som helst idag och när jag kortade tyglarna i slutet på passet så jobbade hon på bra i skritten. I morgon kommer jag nog inte kunna hålla mig från att trava lite! Vill dock inte gå för fort fram, några dagar måste hon få på sig för att komma igång i kroppen nu när hon vilat i över fyra veckor. Hon var även supergosig! När jag stod utanför hennes box så kom hon och lade mulen mot min kind. Sen stod hon där länge och bara snusade på mig och blåste ut varma puffar! Söthästen!

För att hoppa till någonting helt annat så börjar jag tro att någonting riktigt illa har hänt med mina gamla bilder... Får inte igång min externa hårddisk och där ligger ALLA mina gamla bilder! På hästarna, från resor mm mm. Säg inte att åskan har slagit ut den helt så att alla mina bilder är borta!! Får ta hit ett dataproffs så får vi se om de går att rädda...

Bilderna från Skåneresan finns dock i säkert förvar så det kommer att dyka upp fler bilder därifrån i alla fall...


Hade ingen bild på Regina (pga ovanstående nämnda orsak). Därför fick det bli en bild på dessa kossor istället som betade på historisk mark. Ni tror väl inte att Regina tar illa upp nu?? =)

Bilder från Falsterbo Horseshow!

7-års Championatet, Final






Segraren Sune Hansen och BlueHors Rush Hour fastnade på många bilder!


Tvåan Jan Brink och Roosevelt 1110 fastnade också på ett par bilder.

Fler bilder dyker upp så småningom! Den som väntar på något gott...

Hemma igen!

Då har vi lämnat detta platta landskap för denna gång...




... för att komma hem till skogen:


Haha, det där är alltså bilder tagna från bilen... Lite olika vyer kan man lugnt säga!

Vi har haft det jättebra i Skåne!!! Men det känns ändå helt ok att vara hemma igen även om vädret inte är det bästa här. I Skåne har vi haft omväxlande väder men när en regnskur har dragit in så har den lika snabbt som den kommit dragit bort igen och åter har solen kikat fram. Här är regnet ihållande och det är kallt! Brr... Hade planerat en skrittrunda på Regina idag men jag bangar och stannar nog inne idag istället... 

Har några inlägg som kommer att dyka upp här lite senare. Dels har jag lite bilder från Ales stenar att visa er. Men ännu hellre kanske ni vill se bilderna från Falsterbo Horseshow?? De är på G!! Så kika in här igen lite senare!!

På återseende!!

Dagens uppdatering!

Idag har vi haft en riktig slödag! Har suttit på balkongen och läst i Vit Oleander, en bok som än så länge är riktigt bra! Har ätit massor med godsaker!! Min mage växer men jag börjar faktiskt undra om det är på grund av allt gott som jag stoppar i mig här och inte alls på grund av den som växer därinne?? Har i alla fall varit utanför dörren en liten sväng då vi promenerade ner till Pildammarna för att, gissa vad?? Äta såklart!! Haha!!

I morgon ska vi dock vara lite kulturella. En tripp till Ystad är planerad och likaså ett besök vid Ales stenar. Vi laddade i kväll i sann Ystadsanda med att kolla på den senaste Wallanderfilmen! =)


Shoppingdag!

Idag har det varit bl a shopping som stått på schemat! Tänk att det kan vara så kul att handla på sig grejer! =) Blev ett par stövlar att ha till hösten och ett par mammajeans för min del. Har även ätit en otroligt god lunch nere på stan!

Tyvärr så har vädret försämrats sen igår. Det var varmt och soligt på förmiddagen men nu har det tyvärr övergått till regn. Men faktiskt så gör det inte så mycket. Jag är ändå så glad över att ha semester!!

Inget hästinlägg denna gången heller och inte några bilder... Styr upp det hela med att slänga in ett klipp som jag hittade på Nataljas blogg. Det är slutminuten av Patrik Kittels ritt i Küren. Scandic är verkligen helt fantastisk!! Jag blir alldeles tårögd! Och hur ofta händer det att publiken börjar applådera innan ritten är färdig?? Det var sååå bra!!


En stranddag!

Idag blev det ännu en tur ner till Skanör Falsterbo, denna gång var det dock inte hästar som stod i fokus. Började med att cruisa runt i Skanör och klev även ur bilen nere vid den underbart vita stranden. Trots sol blåste det dock rättså kraftigt så något bad blev det inte fråga om... Fortsatte sedan till Falsterbo som (enligt mig) har den bästa stranden. Helt underbart är det där!! Fikade även på den nya fina strandrestaurangen. Satt ute i solen vid väggen och bara njöt! Har även hunnit med ett stopp på "Ribban" där vi strosade ut på bryggan och satt ytterligare en stund i solen och bara hade det bra! Haha, tre stränder på en dag, inte illa!! Som sagt blev det inget solbadande men att bara strosa runt i den vita sanden duger bra det med!!


Shopping i Falsterbo!

Som ni kanske redan har märkt så har jag tillgång till internet här i Malmö så några korta uppdateringar kommer ni nog att få i väntan på de utlovade bilderna! =) Nu när jag är ledig och har varit på Falsterbo Horseshow så har jag fått ytterligare med inspiration till både hästar och hästblogg!!

Förutom att kolla på alla härliga ekipage så blev det även en runda bland alla hästprylar som fanns till försäljning. Det kändes dock lite onödigt att shoppa järnet med tanke på att jag inte vet hur länge jag kommer att kunna rida. Det kändes även lite onödigt att prova ridbyxor då omfånget på min mage förändras från vecka till vecka! Får nog fortsätta med min gummisnodd i midjan och sedan övergå till att rida i mysbyxor eller något annat flashigt! ; ) Några prylar fick dock följa med mig hem. Stallboken inhandlades. Visserligen gäller den enbart för 2009 och halva 2009 har ju redan gått. Men jag hade tänkt att den får fungera som en uppgraderad version av min träningsdagbok för tiden som är kvar för mig och Regina och då räcker det nog gott och väl med enbart några månader! Sedan inhandlades även en luva till Regina, kan vara bra mot alla knott när man rider. Även ett par sporrar fick följa med hem. Det blev den kortaste modellen som jag hittade, rundade var de också. Hoppas att Regina accepterar dem!

Sedan var jag även och kollade på Aramis vackra skulpturer!! De var makalöst fina! Tyvärr så träffade jag aldrig konstnären her self vilket var lite synd!! Vi kanske skulle planera en liten bloggträff till nästa års Falsterbo (om inte tidigare!) eller vad säger ni i hästbloggvärlden?? =)

Falsterbo Horseshow!!

Ååå, vad lycklig jag är! Jag har precis tillbringat en heldag på Falsterbo Horseshow! Självklart så är det dressyren som har varit i fokus och jag har fått se Sune Hansen på den underbara hingsten BlueHors Rush Hour ta hem 7-års Championatet, jag har fått se Briar bli avtackad med stående ovationer. Och jag har fått se Sveriges lag ta hem segern i Grand Prix Kür Nations Cup efter tre helt underbara ritter från de svenska deltagarna!! En helt oförglömlig dag med andra ord!

Jag har massor med bilder och jag har även en film från Briars avtackande att visa er men det får lov att vänta till jag kommer hem då jag inte har med mig någon sladd till kameran och då denna dator inte har någon minneskortläsare. Men det kommer, jag lovar! Håll utkik mot slutet av veckan, det kan vara värt att kika in här igen då, jag lovar!

Semester!

Idag jobbar jag sista dagen, sen är det semester!! Härligt!! Nu har det varit lite dålig uppdatering här på slutet och jag har varit väldigt dålig på att svara på kommentarer (men ni ska veta att jag läser dem och de uppskattas verkligen!). Men det ska bli bättre bara jag kommer hem igen! Då ska jag dessutom sätta igång Regina så då får ni vara med och se hur det går!

På återseende!! Nu SEMESTER (efter dagens jobbpass då)!!



Två av mina favoritbilder på mig och Regina tagna av Stina Ahlenius!

Bete och tjocka magar...

Har precis varit i Bonäs och släppt ut hästarna. Från och med nu får de stå ute dygnet runt!! Smorde in dem med Fyraess och sprayade på dem massor med Ultra Shield, ett spray som faktiskt fungerar! (Fick bäst i test i Häst & Ryttare). Dock så är verkningstiden begränsad så det gäller att vara framme med flaskan ett par dagar i veckan!

Passade självklart på att även ge småtjejerna en omgång med smörj (hehe, med salvan självklart)! Sprayade även på Silvia men Passion var livrädd för sprayflaskan så hon fick nöja sig med smörj! =)


Regina, Reggie & Mirre njuter i hagen!! Kan säga att en som börjar bli rund om magen är Regina! Hjälp vilken liten tjockis hon har blivit! Men jag hoppas att hennes kalaskula försvinner när hon sätts igång igen...



En annan som börjar bli rund om magen är jag! Min lilla kula kommer dock bara att växa, och växa och växa....

Hästhelg...

Gårdagens trav blev en regnig historia. På förmiddagen när vi begav oss från vandrarhemmet mot travbanan kikade dock solen fram en liten stund! Men strax efteråt började det regna. Sen regnade det, och regnade och regnade... 1 minut innan starten i Jajjes lopp skulle gå ropade de upp i högtalaren att alla hästar fick lov att lämna banan. Den höll på att flyta bort!! Efter lite preparering blev det trots allt dags för start igen men banan såg mer ut som en swimmingpool!! Det gillade inte Jajje! Han var med bra fram till sista sväng men efter avancemang i tredje spår (han hade bakspår i starten och låg en bit ner i fältet från starten) på den tunga banan och efter ett väldigt lågt tempo i loppet (vilket inte gynnar bakspårshästar) så hann han inte med när tempot höjdes på upploppet och kom i mål oplacerad. Dock så hade förväntningarna lagt sig i och med det tråkiga vädret och de dåliga förutsättningarna (kändes som att loppet kunde gå hur som helst) så ingen var märkbart besviken. Det är bara att ta nya tag!! Han kan ju inte vara bra placerad varje gång!!

Idag var jag åter tillbaka i Bonässtallet hos dressyrhästarna! Hade tagit åt mig alla hästarna (5 stycken) så jag tog med mig sambon och så mockade vi och fixade! När stallet var klart blev det lite pyssel med Mirre. Blev frisering av man, svans och hovskägg! Sedan red jag ut på honom i regnet! Han var helt underbar!! Efter ganska lång skritt och sedan lite uppvärmning i trav började jag jobba honom lite intensivare. Han blev då superladdad, kändes som att han tyckte det var jättekul! Blev bland annat lite tramp och lite fattningar från skritt. Galoppen kändes så pass bra att jag provade några byten. Dock så var tyglarna hala som såpa så det blev att han drog iväg i bytena då jag inte lyckades hålla kvar tyglarna! Haha, har ju nämt tidigare att han har lite svårt för bytena men det betyder inte att han inte tycker att de är roliga att träna på! Han kämpar och försöker och blir superladdad!! Det är som att HAN VILL men det går inte alltid som matte vill... Dock så kändes alla byten utom ett rena även om de blev alldeles för stora och med alldeles för mycket fart efteråt... =)  Det var hur som helst en jätterolig ridtur och Mirre blir så härlig att rida när han är så laddad!

Hehe, idag fick jag lov att ha ett gummiband som "förlängning" vid spännet på ridbyxorna! De börjar bli lite väl spända över magen... =)

Har inga nya roliga bilder att bjuda på tyvärr så det får bli en gammal bild som jag redan visat många gånger på mig och Mirre. Tagen av Susanna.


Ridsugen!

Nu börjar jag bli riktigt ridsugen igen!! Ibland är det nog bra att ta en liten paus... Då jag åker på semester om drygt en vecka så är det dock ingen idé att sätta igång Regina än. Hon kommer ändå få lov att vila när jag är borta... Får passa på att rida Mirre lite istället! På söndag är en ridtur på honom planerad och nu har han ju alla skor på så jag ser fram emot en ridtur med lite mer "ridning" än sist! Ska bli jätteroligt!

Kom ihåg nu: Håll tummarna för Jajje i morgon!!


Hehe: skyller bakvikten på centrifugalkraften eller något!
Foto: Susanna

Lite ditten och datten och start på V75!

Här händer det inte mycket som ni kanske märker! Jobbar den här veckan och har haft full service i stallet så där har jag inte visat mig förrän i morse! Då hade jag utsläpp. Passade på att smörja in de mest utsatta bettområdena med fyraess-salvan på Regina och Mirre. Sedan fick de täcken på sig idag då det regnade ute. Blev även lite pyssel med mockning och fodersättning till Regina. Självklart passade jag även på att hälsa på småtjejerna och de verkade trivas! Hade redan ätit en hel del gräs och när jag kom stod de och sov i skogen...

Idag kommer nog hovslagaren för att slå på Mirres sko samt verka Silvia. Kanske blir någon mer ridtur på Mirre framöver då! Det ser jag fram emot! Ser även fram emot helgen då vi drar till Årjäng för att kolla på Jajje i V75. Håll tummarna på lördag!!


Mirre och Silvia förra sommaren.


Jajje efter ett träningspass i vintras.

En detaljerad beskrivning av min underbara morgon!

Vilken härlig morgon jag har haft! Efter att ha varit hästledig nästan en hel vecka så var jag riktigt sugen på att åka till stallet i morse. När jag kom dit började jag med att fodra hästarna. Sedan borstade jag av Regina som var riktigt gosig (kanske har hon saknat mig?) och så smorde jag in några bett med fyraess och avslutade med en sprayning med flugmedel. Sedan ledde jag ut alla hästarna i hagen förutom Mirre som jag skulle rida. Han fick stå kvar inne och tugga lite hö medan jag gjorde iordning mat till honom och Regina inför kvällen och nästkommande dag samt så mockade jag och spånade till Regina.

När det så var dags att göra iordning Mirre till ridturen märkte jag att han hade tappat en framsko! Typiskt! Trots detta beslutade jag mig för att rida ändå. Han brukar inte vara så ömfotad och jag tänkte bara ta en lugn runda ner till vattnet. När vi väl kom iväg och jag styrde in Mirre på stigen ner mot sjön så var det som att han visste vart vi var på väg! Han ökade takten och skrittade på med stora steg! Väl nere vid vattenbrynet tågade han i och såg ut att njuta för fulla muggar! En annan som njöt, det var jag! Det var så mysigt, Mirre var så glad och jag var överlycklig att jag satt uppe på "min" prins igen!! Älskar den där hästen! Efter att vi plaskat en stund kunde jag inte låta bli att rida en omväg hemåt efter en sandväg - fick bara lov att trava lite! Han är så mysig att rida och det är så häftigt att vi känner varandra så väl. Det var superhärligt att sväva fram i skogen på honom igen!!!

Efter att vi kommit tillbaka till stallet och jag pysslat lite med Mirre och släppt ut honom i hagen blev jag vrålhungrig! Tycker att jag småäter mest hela tiden och hungerkänslorna kommer som attacker lite då och då under dagen. Fick lov att gå in i huset och tigga en macka och lite kaffe... Efter denna lilla paus gjorde jag klart resten i stallet - mockade till Mirre, spånade, lade in kvällsmaten och städade lite i höutrymmet samt sadelkammaren. Haha, när jag inte varit i stallet på ett tag har jag sådan energi att fixa och dona så då gör jag allt på en gång!!

Ett stallpass har jag dock kvar i dag, ska köra småtjejerna till Bonäs. Men det får bli ett projekt senare i kväll!

Några bilder från morgonens ridtur:




Och en liten film på "ubåten":

Min dröm...

Jag har en dröm. En dröm att en dag rida/träna/tävla en riktig kanondressyrhäst. Inte bara en häst som är fin, eller som rör sig ok eller som är lydig. Nej, en riktig superhäst ska det vara!! En med extra allt!! En som man gapar när man ser för att den är så vacker, har sådan utstrålning och rör sig så fantastiskt! Hade den här hästen dykt upp just nu så hade tillfället inte varit det bästa men jag hade gjort allt jag kunnat för att få allt att fungera. För det är min stora dröm! Kanske den en dag går i uppfyllelse, kanske inte... Det återstår att se...



Blue Hors Romanov
kanske??  (Klicka på namnet för att komma till bilder). Såg nu att han även har Akzent II i sin stamtavla, det var Tottes morfar!

____________________________________________
Haha, såg att han även har Rubinstein i sin stamtavla, det är Reginas farfar! =)

Underbara ledighet!!

Den här veckan har jag varit ledig från skola, jobb och hästar. Solen har värmt varje dag! Mina dagar har bestått av sol, bad, mys med vänner, båtåkande och lite hemmafix (nu är alla fönster tvättade förutom i ett rum)! Det har varit en helt underbar vecka!! Och den är inte ens slut än! I kväll ska vi ut och äta på restaurang, i morgon jobbar jag visserligen några timmar men sen blir det grillning på kvällen. På söndag är det återigen en ledig dag men som innehåller en hel del hästar (återkommer till det)!

Jag är jätteglad att jag fått vara/är hästledig. Dock så börjar jag redan bli lite smått ridsugen igen!! Regina ska få fortsätta sin vila men då Mirre har anlänt till Bonäs så kunde jag inte hålla mig - har bett Helena om lov att få rida honom på söndag! Längtar faktiskt! Jag och Mirre i Bonäs igen! Ska bli underbart!! Brudarna (Reggie & Regina) hade blivit överlyckliga när de såg Mirre och de hade sprungit runt och visat upp sig från sin bästa sida! Mirre kände sig nog riktigt kung där med sina två brudar i en stor hage fylld med gräs!

På söndag ska jag även köra småtjejerna från deras nuvarande bete till Bonäs. Har varit ut till dem en dag till sen jag skrev om dem sist och då var Silvia supergo! Fick klia henne överallt och hon bara stod och njöt! Hon är en riktig myshäst och jag längtar tills hon blir äldre och ska ridas, ska bli så spännande att se hur hon är.

Hehe, måste bara kommentera att det är så många som har sagt att min mage är så liten än. Visst är den det och det är skönt nu i värmen, men faktiskt så börjar den växa! Kanske slänger upp en bild sen så att ni tror på mig! ; )

För tillfället har jag inga nya bilder på vare sig hästar eller mage så bjuder istället på några bilder på några måsungar som brukar vandra runt på våran gård! Självklart är Mamma mås med och håller ett vakande öga på de små. Katterna är livrädda för henne!!





Ha en bra helg nu i sommarvärmen!!


Fölisar!

Igår var jag och kollade på två helt underbara små fölisar hos Tin!

Den första, kallad Kalle (ska heta Cayman B), efter Camaro M, var en riktig färsking. Ankomsten var i förrgår! Han var helt underbart fin! Kolla in själva:




-Mamma, vad tittar du på???


Hungrig

Sedan gick vi ut och hälsade på den andra fölisen, också den efter Camaro M. Den var tre veckor gammal och skulle heta Boxter B, den kallades dock för Bobo. Även detta var ett väldigt fint litet hingsföl!




Även denna fölis var hungrig. =)


______________________________________________
Edit: Tack vare Anna har jag nu lyckats få in de rätta namnen på finingarna!

Ledighet!

Trots att det endast gått två dagar sedan jag bestämde mig för att Regina skulle få vila så har jag både hunnit njuta av ledigheten i fulla drag och gjort nytta! I förrgår blev en riktig slödag fram tills att jag fick ett ryck framåt kvällen då jag började fixa och dona i vårat vardagsrum. Hemmet har inte varit prio ett på slutet då det varit finväder ute, haft häst att rida och annat som är roligare att göra... Men nu tvättade jag fönster, bytte gardiner, putsade och fejjade! Blev jättefint men jag var inte färdig förrän närmare midnatt, haha! Nu är det bara resten av fönstren och "lägenheten" kvar!! =)

I går började jag dagen med att åka till unghästarna och kolla till dem på betet! De verkade må bra, Silvia var knappt biten alls av alla flygfän trots att hon varit lite ovillig att bli insmord på senaste tiden! Får nog hålla på med tjejen lite när hon kommer hem igen, märks att hon inte blivit så mycket hanterad på ett tag... Eller hon kommer och hälsar och gosar när man kommer men tror inte hon gillar lukten av salvan (använder fyraess, bästa salvan!) så när man kommer med den vägrar hon bli infångad! Men hon blir nog mer med på noterna så fort jag börjar pyssla med henne lite mer igen! 

Efter det lilla stoppet på betet begav jag mig till Falun för att hälsa på min syster och barnen (och alla andra som var där såklart)! Hade en helt underbar dag med sol, bad, lek med barnen, god mat och trevligt sällskap!!
 
Ledighet och sol är verkligen underbart!!! 

Idag blir det nog lite mer pyssel hemma. Sedan tänkte jag åka och kolla på lite fölisar! Ska ladda kameran nu så att ni får se bilder sen!


RSS 2.0